Ibid sjukvård

Sjukvårdsberedskap
på ditt event

Sjukvårdsberedskap med specialistkunskap, läkemedel och hjärtstartare.

Ambulansberedskap med fullt utrustad ambulans och rutinerad personal

Förevisning av ambulansen och utrustning.

Ibid sjukvårds ambulans
Ambulansberedskap

Fullt utrustad ambulans uthyres, alltid med erfaren personal, till motorsport, fälttävlan eller andra tillfällen där ambulans önskas av säkerhetsskäl, eller krävs av tävlingsformens regelverk.

Ibid sjukvårds ambulans är utrustad med all den utrustning som du kan förvänta dig ska finnas i en ambulans. Exempelvis finns alltid utrustning för fri luftväg, syrgas, läkemedel, EKG, övervakning av blodtryck & puls, stabilisering av frakturer, med mera.

Följ Ibid sjukvård på Facebook!

Mail arne@sjukvardare.se
Telefon 073-581 76 23

Ambulansberedskap

Sedan våren 2017 förfogar Ibid sjukvård över en egen ambulans för beredskap under exempelvis motor- eller hästsport eller andra tillfällen då ambulans önskas på plats. Ambulansen går också att inkludera som "sjukstuga" vid exempelvis utomhusevent som konserter eller idrottsutövning.

Ambulansen bemannas alltid av rutinerad personal som arbetar/nyligen arbetat i ambulanssjukvård.

 

 

Utrustningen motsvarar vad som förväntas finnas i en ambulans. All utrustning som kan komma att medfölja patienten, exempelvis spineboard/motsvarande, är överensstämmande med den utrustning som används av ambulanssjukvården i Östergötland, för att göra eventuella patientförflyttningar mellan Ibid sjukvård och ordinarie ambulanssjukvård så smidig och snabb som möjligt.

Välkommen att höra av dig för mer information.

Copyright © 2014-2017 Ibid sjukvård  |Startsida Pris/offert Kontakt FAQ | Design by Studio7designs

Studio7designs