Ibid sjukvård

Sjukvårdsberedskap
på ditt event

Sjukvårdsberedskap med specialistkunskap, läkemedel och hjärtstartare.

Ambulansberedskap med fullt utrustad ambulans och rutinerad personal

Förevisning av ambulansen och utrustning.

Ibid sjukvårds akutbil
Akutbil

Aktubil med avancerad medicinsk utrustning uthyres, alltid med erfaren personal, till tävlingar/evenemang som sträcker sig över lite större avstånd.

Ibid sjukvårds akutbil är utrustad med exempelvis utrustning för fri luftväg, syrgas, läkemedel, EKG, övervakning av blodtryck & puls, med mera. Naturligtvis får fordonet framföras som utryckningsfordon ("blåljus och tuta") i trafik.

Följ Ibid sjukvård på Facebook!

Mail arne@sjukvardare.se
Telefon 073-581 76 23

Akutbil

Sedan hösten 2019 förfogar Ibid sjukvård över en akutbil för beredskap under alla typer av evenemang som sträcker sig över större avstånd, eller där det finns behov av en mobil sjukvård på plats.

Akutbilen bemannas alltid av rutinerad personal och alltid av minst en sjuksköterska med utbildning i utryckningskörning. Akutbilen kan bemannas efter önskemål och arrangemangets behov, exempelvis av 1-2 sjuksköterskor, eller sjuksköterska + läkare.

 

 

Utrustningen är en koncentrerad form av utrustningen i Ibid sjukvårds ambulans. Läkemedel, hjärtstartare, hjälpmedel för fri luftväg (exempelvis intubation), med mera. I bilen finns också enklare utrustning för grundläggande räddning, som brytverktyg och brandsläckare. Utrustning kan anpassas efter uppdragets art. Ryggbräda/motsvarande och bår finns inte i fordonet, ej heller möjlighet att transportera patient.

Välkommen att höra av dig för mer information.

Copyright © 2014-2017 Ibid sjukvård  |Startsida Pris/offert Kontakt FAQ | Design by Studio7designs

Studio7designs